Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

torsdag 17. mai 2012

Torsdag 17. mai

GRATULERER MED DAGEN!

Frokost til 17.  mai-program på radioen. Overskyet, 8 grader og 10 knop vind fra NØ. Tåka skjuler fjelltoppene.
Fra Bud kl. 08.50.  Mange flagg langs kysten i dag!

Ut fra Bud 17. mai morgen
Vi hørte på radioen at statsministeren er på Shetland i dag - der hadde antakelig vi vært enda dersom vi hadde dratt dit i stedet for til Haugesund fra Inverness. Synd at vi ikke fikk oppleve Shetland, men det får vi ta igjen ved en senere anledning. Nå er vi fornøyde med å komme hjem i morgen. Familie venter når vi kommer til Trondheim i morgen - vi blir mange ombord fra Trondheim til Stjørdal. Koselig!

Vind og bølger imot i dag også. Hustadvika bød på bølger på 2-3 meter, gratis berg og dalbane på oss i dag og det går veldig fint :)
17. mai-feiring i Kristiansund
Kristiansund kl. 14.10 for dieselfylling. Derfra 14.40 etter vasking av diesel på båt, sko/støvler og tau.
Ringholmen
Vinden dreide til NV på ettermiddagen, bare 7-8 knop - vi kunne rulle ut genova og holde litt større fart i Trondheimsleia forbi Smøla og Hitra. Vinden avtok på kvelden og det var bare å rulle inn genova. Flat sjø og avslapping ombord. Koblet opp PC'n til internett via IPhone og fikk lagt inn bilder fra de siste dagene i bloggen.
Randi jobber med bloggen koblet opp via IPhone
Ferdig fortøyd i småbåthavna på Brekstad kl. 23.50. Gjestebrygga var borte (!) og vi brukte dieselbrygga som nødløsning.

Dagens etappe ble på 90 NM
Totalt fra Les Sables er nå 1470NM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar