Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

søndag 28. september 2014

Fra Stokkøya til Stjørdal 8. - 10. september 2014

Lørdag 8. september
Til Stokkøy Marina på kvelden til solnedgang - pr bil sammen med Arild.
Middag ombord, så en tur på Strandbaren. Stjerneklart og nordlys - en magisk kveld!
Randi Schei sitt bilde.
Stokkøy Marina
Randi Schei sitt bilde.
På Strandbaren

Nordlys

Søndag 9. september
Vi kjørte Linesøya rundt på sighseeing og gikk fottur til Øyholmen hvor tyskerne hadde radarstasjon under krigen (1940-45). Stien starter ved Tørrvika (Linesøya). Deilig med tur i sol og varmt vær.

Øyholmen

Etter sen lunsj dro Arild - han tok seg en fjelltur og kjørte bilen til Trondheim for oss - veldig kjekt for oss å slippe busstur til Stokkøya for å hente bilen senere!
Torkil og Randi løsnet fortøyninger og tok farvel med Stokkøy Marina for denne sesongen. Fin seilvind - vi la til i Asenvåg for natta. Tur opp til fyret. En vakker kveld.
Ved Asen fyr
Asenvågen

Mandag 10. september
Flott vær og god seilvind. Vi startet ved soloppgang og seilte fint til vi rundet Smellingen utenfor sørspissen av Ørlandet. Deretter litt varierende til vi rundet Agdenes. Litt rotete sjø fra Raudberg (Stadsbygd) til Trolla. Fylte diesel i Trondheim før vi seilte de siste nautiske milene til Stjørdal småbåthavn. Fint å komme til hjemmehavna på mandag kveld - det var meldt mye vind og regn til neste dag.

Fra Asen med morgensol

Kjeungskjær fyr

Trondheim - bl.a. Rockheim sett fra sjøsiden

Båtsesongen 2014 har vært fantastisk med det gode været - vi har mange flotte bilder og naturopplevelser med oss fra denne lange, varme sommeren!
18 varme grader kl. 19.45 - herlig!
Snart fremme i Stjørdal småbåthavn
Randi Schei sitt bilde.
Vi er fornøyde med båtsesongen 2014

Flere bilder (Facebook)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar