Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

tirsdag 24. september 2013

September 2013

6. - 10. september - Fredag - tirsdag.

Fantastisk varme og fine septemberdager!
Sykkeltur, sopptur, krabbe- og rekeaften i Kuringvågen sammen med familie og venner, flott seiltur til Lysøysund m/besøk hos Anne og Knut og herlig stopp i Vallersund med tur til Engelen og omvisning på Vallersund gård! Også titt på Bjørns katamaran i Sandnesvågen - et svensk design fra 1980-tallet. Sommertemperaturer og fin sørøstlig bris - som betyr god seilvind og flat sjø :) Tirsdag tur med jolla og fisking av sei, torsk og makrell. Sommeren varer fortsatt! Hjem tirsdag kveld.


Sommer i Trøndelag i september!


Engelen i VallersundFlere bilder på Facebook

13. - 17. september - Fredag - tirsdag.
Kom sent fredag kveld etter bursdagsfeiring i Trondheim. Torkils mor, Eldbjørg er med. Startet fra Stokkøy Marina lørdag ettermiddag. Sørøst (motvind) og vi måtte gå for motor hele turen (6 timer). Overnattet i Brekstad småbåthavn natt til søndag. Frokost/brunsj hos Reidun og Trygve på Brekstad før avgang retning Trondheim kl. 12 søndag. Økende sørøstlig vind og heftige bølger fra Raudberg til Bynes-siden av fjorden. Vindstyrke opp i 37 knop. Vi fikk vasket oss - tykt lag med salt over det meste utendørs! Fint å komme i havn i Trondheim på ettermiddagen ca. kl. 18. Mandag tok Torkil buss til Stokkøya og hentet bilen mens Randi var fornøyd med å få en dag i Trondheim. Årets eneste dieselfylling i Trondheim; 260 liter. Tirsdag seilte Torkil Gemini til Stjørdal mens Randi kjørte bil og tok imot i småbåthavna i Stjørdal. Kraftig sør-østlig vind fortsatt. Vår nye plass i havna er enda ikke klar (utbyggingen skulle være ferdig i løpet av mai), så vi ligger langsetter så lenge.

Vi nærmer oss TrondheimFlere bilder på Facebook

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar