Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

søndag 7. juli 2013

Stokkøya 4.-6. juli 2013

Torsdag 4. - lørdag 6. juli

Fredag
Regn natt til fredag. Sterk vind hele dagen og passende vær til en tur til fots. Vi gikk deler av stien mellom Sydskjør og Simmavika. I starten var stien idyllisk og lett å gå. Etter hvert ble det mest klatring og mye opp og ned. Utrolig å tenke på at barna som bodde i Simavika gikk (klatret) denne stien for å komme til skolen! Vi kunne lett forestille oss hvordan det var med snøfokk i "Indianerpasset"!
Etterpå en snartur innom Kuringvågen for å hilse på Mari og Søren som tok en velfortjent pause der etter en vindfull seilas fra Brekstad - på vei nordover. Så mange båter i Kuringvågen at de lå utenpå hverandre. Hyggelig med et glass sammen med dem på Aquarius :)

Lørdag
Lørdag praktfullt vær - vindstille og sol. Fin tur med jolla til Nordgårdsøyene og Kvalvika på nordsida av Linesøya. Fantastisk blomsterprakt og fugleliv.
Etterpå fint i akterkabinen i ettermiddagssola. Fikk en rask visitt av Geir (kollega av Torkil) som la til i Stokkøy Marina på tur sørover.

Det er tydelig at feriene har begynt - massevis av gjestebåter både i Kuringvågen og Stokkøy Marina :)
Som vanlig hadde vi lyst til å være lengre da det var på tide å dra hjem.

Bilder (Facebook)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar