Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

søndag 29. april 2012

Søndag 29. april


Søndag 29. april

Ringblomst
I går kveld spiste vi god middag og hadde en hyggelig kveld på en av de små, koselige restaurantene på Rive Gauge (ikke langt fra havna). Der traff vi Marit og Trond, et hyggelig par fra Molde som er her for å hente ”Manta”, sin nye Jeanneau 439. De planlegger å bruke 4 måneder på turen hjem.


Kunstferdige dekorasjoner
Spektakulært naturshow, Atlanterhavet presser på
I dag blåser det stiv kuling fra vest (over 30 knop i kastene) og det er mye lyder i tau etc. rundt oss. Godt å ligge i en god havn under slike forhold. Vi har hatt god tid til å spasere. Stilig å se på bølgene som bryter ute ved lykta på molokanten. Tror triatlonkonkurransen som skulle foregå i går og i dag må være avlyst! Flott kunstutstilling i kirka helt ute på pynten J

En del regn i natt – etter hvert mindre byger og noe sol, 11-14 grader. Ifølge nyeste varsel skal ikke vinden løye før midt på dagen i morgen.
   
    MarcOdette kom i ettermiddag  sammen med flere i familien som det er lenge siden vi har møtt - de syntes det var morsomt å se båten, hyggelig å hilse på:) Odette er usikker på om hun blir med når vi drar i morgen, mens Marco har veldig lyst. Han kan være med til tirsdag kveld/natt til onsdag.

Nå skal det bli bra å komme igang!

PS; kl 22 blåser det fortsatt opp i 20 knop og det er ikke meldt at det stilner før i løpet av morgendagen. De andre norske båtene tenker å vente til tirsdag morgen. Vi ser det litt an på formiddagen i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar