Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

lørdag 10. mars 2012

Det nærmer seg overtakelse :)

Da er det bare noen få dager igjen til avreise til Les Sables d'Olonne for overtakelse av Gemini og langtidsvarselet på yr.no er flott! Vi reiser ned den 14. mars og hjem igjen 19. mars. Dette gleder vi oss til!

Randi prøvesiler Lagoon 400 i Kristiansand 2011
Vi tar med en del utsyr nedover og satser på å kjøpe en del mens vi er der. Vi har nå mottatt diverse dokumenter som trengs til å registrere båten i skipsregisteret.
Seilnummer fra Norsk Flerskrog Seilklubb fikk vi tildelt i dag :  NOR 272 M. 
  "M" står for Multihull = Flerskrog.




Det er også avklart at vår gode venn Lars Kåre, en dyktig og erfaren seiler, blir med når vi skal seile båten hjem i mai - noe vi er veldig fornøyde med. Det blir veldig hyggelig - og det blir fint å være en ekstra person hvis vi må seile flere netter :) Noe døgnkontinuerlig seiling må vi regne med for å rekke hjem til 17. mai.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar