Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

mandag 10. juni 2013

Stokkøya 6.-9. juni 2013

Vi kom til Stokkøya og Gemini utpå dagen torsdag 6. juni. Sol og fint vær - fint i aktersalongen med sol ettermiddag/kveld. Middag ombord.

Fredag hentet vi jolla hos Dagfinn. Sol, stille og flat sjø. Deretter tur til butikken før utflukt til Kvernavika med nydelig sandstrand og flotte omgivelser. Mere vind og bølger på tilbaketuren. Vi fisket på turen tilbake og hadde foliebakt fisk med urter til middag på kvelden.

Lørdag var det mere skyer, men oppholdsvær. Tur på Linesøya opp i hula Geitstua 100 moh. Fantastisk utsikt! Baccalaomiddag ombord.

Regn og vind på kvelden og natta. Søndag oppholdsvær og perioder med mye sol. Vi ryddet en del og planla mere systemer for oppbevaring ombord. Vi dro hjem ca 17.30. Hjemturen til Stjørdal inkl. fergetur tar ca 3 timer.

Bilder på Facebook

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar