Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

lørdag 20. oktober 2012

Gemini til Stjørdal for vinteren

17. oktober 2012
Vi kjørte til Stokkøya etter jobb onsdag ettermiddag. Kom til Stokkøy Marina kl. 21 på kvelden - vindstille og stjerneklart - en utrolig vakker kveld!
Sossvika "by night"

18. oktober
Vi løsnet fortøyningene og dro fra Stokkøya kl. 07.05 på morgenen mens det enda var mørkt. Svak østlig bris, delvis skyet, 5 grader.
Bjugnskjæret
Kjeungskjær fyr utenfor Uthaug, Ørlandet
 
Genova oppe i perioder, storseilet en god stund mellom Trondheim og Stjørdal.
Vi har brukt en eller begge motorer hele veien. En flott dag på sjøen; flat sjø, flotte høstfarger, lav sol og snødekte fjell i det fjerne (Skarvan og Fonnfjellet).
Passerte Trondheim i 16-tida. Etter hvert vakker solnedgang over Trondheim!
Vi pakket ned seilene og tappet en del vann fra tankene på vei mot Stjørdal.
Fortøyd ved gjestebrygga i Stjørdal småbåthavn kl. 18.30 hvor Gemini skal "overvintre". Vi skal tømme vanntank og gjøre den vinterklar etter hvert. Nå har vi kort vei hjemmefra (5 min.) for å "pusle" ombord :)


Lenke for bilder nedenfor:
Se flere bilder (Facebook - du må logge inn for å se Geminis bilder)

Får ikke lagt inn flere bilder her.

2 kommentarer:

  1. Torkil! Meg har opplevd lignende flere ganger. Aldri funnet ut hva det er, men etter en dag eller tre har alltid ting virket som normalt igjen

    SvarSlett
  2. Hei!
    Håper det går seg til! Har prøvd i 3 dager nå, så da ordner det seg vel snart :)
    Randi

    SvarSlett