Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

torsdag 28. juni 2012

Morsom kveld på fjorden

Onsdagsregatta i MSS (Malvik & Stjørdal Seilforening) 27. juni 2012.
Det var spennende å skulle stille i regatta for første gang med Gemini, som er en stor og tung båt. Vi var "heldige" med forholdene, det blåste friskt - 15-20 knop fra NV. Vi gjorde en dårlig start, men det var overraskende å se at Gemini kunne krysse like godt som enskrogsbåtene! Mannskapet (Randi og Torkil) var også litt trege i et par bauter, men ellers gikk alt greit. Ved å holde godt unna le ved land på vei mot mål, holdt vi stor nok fart til å krysse mållinja som første båt. Vi brukte storseil (uten rev) og Genova.
Noen seiler på skrå ...  Gemini nest sist over startlinja

Her er det nok lystallet som avgjør rekkefølgen på resultatlista. Gemini først over mållinja.Båtene på bildet er SunFast 37, First 40,7 ,Bavaria 38, Hunter 41, Twostar 36, Maxi 84.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar