Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

torsdag 19. januar 2012

Mere forberedelser

Prøveseiling i Kristiansand juli 2011
Tid for ferdigstillelse og overtakelse av båten nærmer seg - nå er det ca 5 uker igjen! De siste ukene er brukt til å ordne med radiolisens, forsikring, gjesteflagg, signalflagg o.l. Det er mange detaljer som skal på plass!

Planen er opphold i Les Sables d'Olonne 24. - 29. februar. Da skal vi formelt overta båten, få opplæring/prøve båten og kjøpe diverse utstyr vi trenger. Vi håper å ha mest mulig av det vi trenger ombord før vi reiser hjem, slik at vi kan starte på hjemturen så raskt som mulig når vi kommer tilbake i slutten av april.

Vi er litt spente på om båten er helt ferdig når vi kommer og om vi får båtplass i Les Sables d'Olonne de 2 månedene til vi kommer for å hente båten - eller om det blir i La Rochelle. Mens vi venter, jobber vi videre med planleggingen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar