Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

onsdag 22. mai 2013

Pinsen 2013

Pinsaften (18. mai)
Vi overnattet i båten etter jobb. Barnebarna, Marie og Kristian, holdt oss med selskap - veldig koselig.

1. pinsedag (19. mai)
Ragne, Knut, Marie og Kristian ble med på et bade- og koseopphold mens vi ankret opp utenfor Langøra. Koselig med tid sammen i finværet!
Torkil og Randi satte på land gjestene og dro ut fjorden ca kl. 13. Varmere og varmere utover dagen. Vekslende vindforhold. Vi vekslet mellom seil og motorer.
Fortøyd ved gjestebrygga på Brekstad ca kl. 21. Fortsatt varmt og skyfritt!

2. pinsedag (20. mai)
Sør-østlig vind. Fra Brekstad ca kl. 10.00. Etter runding av Svellingen stadig bedre bør og god fart. På det meste var vi oppe i 10 knops fart. Sør-øst er flott med fralandsvind og flat sjø - veldig komfortable forhold ombord! Vinden økte på utover dagen og på ettermiddagen var den oppe i 26-28 knop (liten til stiv kuling). Varm fønvind :)
Fortøyd på sommerhavna vår på Stokkøya ca 16.30.
Litt kos i akterkabinen i ettermiddagssola før vi ruslet bort på Hosnasanden for deilig torskemiddag. Utrolig varmt og fint i solveggen på Starndbaren! Solnedgangen beundret vi på odden mellom havna og Hosnasanden ca kl. 22.40 - forsatt 20 grader.

Tirsdag 21. mai
Hjem fra Stokkøya med buss og ferge. Fint at regnbygene ventet til vi satt tørt og fint på bussen!

Bilder (pictures - on Facebook)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar