Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

fredag 13. juli 2012

Stokkøya 8. - 12. juli 2012

Fine dager ombord i Gemini på Stokkøya, litt regn, mye sol og av og til vind. Vi fikk fine krabber i krabbeteina og flott sei til fiskesuppa :) Kjekt med jolla til fisketurer! Flotte solnedganger - både på Strandbaren på Hosnasanden, en liten spasertur fra havna, og i aktersalongen ombord.
Fin utsikt til Linesøya, Hosnaøyan og Flesa fant vi ved Ivarhelleren, ca 45 minutter å gå langs vei og sti fra marinaen.
Oppholdsvær og vindstille ga oss anledning til å feste seilnummer i storseilet. Torkil monterte også diode mellom solcellepanelet og vindmølla. Vindmølla og solcellepanelet produserer godt med strøm.
Hosnasanden i kveldssola
Klart vann i Stokkøy Marina :)
Seilnummer på plass i storseilet
Agn til krabbeteina er sikret!
Torsholman - Linesøya i bakgrunnen
Hosnasanden og Strandbaren sett fra sjøen
Denne krabben er så liten at den får leve videre, synes Torkil
Like etter solnedgang
Randi på vei opp til Ivarhelleren
Kunst ved starten av brua til Linesøya

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar