Fra Frankrike til Stjørdal

Vi er et ektepar fra Stjørdal og kontrakt på vår Lagoon 400, Gemini, ble undertegnet i september 2011. Den ble ferdig produsert i løpet av februar 2012 og vi seilte den hjem fra Les Sables d'Olonne til Stjørdal i løpet av drøye 3 uker i slutten av april/begynnelsen av mai 2012. Vi hadde selv god nytte av andres blogger da vi planla hjemseilingen av Gemini, derfor har vi valgt å dele våre erfaringer.

onsdag 9. november 2011

Hvorfor Lagoon 400?

Tidligere har vi hatt to trimaran seilbåter på 24 fot, Farrier-design. Når vi nå skulle kjøpe en seilbåt med mere komfort, var vi aldri i tvil om at det måtte bli en katamaran. Etter flere års research på internett, mange besøk på båtmesser og flere prøveseilinger, falt valget på Lagoon 400. Dette er etter vår mening en "hytte på sjøen" med praktiske og lekre løsninger både ute og inne. Det er også en trygghet at produsenten er verdens største på bygging av katamaraner. Vi synes det er en stor fordel at det er enkelt å bevege seg mellom de ulike områdene, både på dekk og til/fra styreposisjon og salong.

Den norske forhandleren (Katamaran.no AS) i Kristiansand, Alf Morten, ga oss god tid til prøveseiling. Valget sto mellom demo-båten i 2011 eller en splitter ny levert i 2012. Kombinasjonen av pris og utstyr gjorde at vi valgte å vente på en nyprodusert båt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar